Effektiv Markedsføring

effektiv markedsforing logo

Effektiv Markedsføring ble grunnlagt i 2015 i Bergen av to erfarne og lidenskapelige ildsjeler med mer enn 30 års erfaring innen digital markedsføring.

Fra begynnelsen har vi vært ledende innen konsulentvirksomhet, sammenligningssider og utvikling av nye nettbaserte konsepter.

Som eksperter innen konsulentvirksomhet hjelper vi våre kunder med å optimalisere sin digitale markedsføring ved å utvikle nettsider og markedsføringstiltak i digitale kanaler for å øke synlighet og konverteringer. Vårt mål er å hjelpe våre kunder med å oppnå suksess på nettet og øke sin digitale tilstedeværelse.

Vi har også spesialisert oss på utvikling av sammenligningssider innen områdene finans, kultur, energi, mat og teknikk. Disse sidene gir kundene muligheten til å sammenligne ulike produkter og tjenester, og finne det som passer best for deres behov. Vi er stolte av å ha utviklet innovative og brukervennlige nettsider som har hjulpet tusenvis av kunder til å ta informerte valg.

Effektiv Markedsføring er en arbeidsplass der vi verdsetter arbeidsglede og trivsel. Vi tror på å ha det gøy mens vi jobber, og vi tror at dette skaper et positivt arbeidsmiljø og fører til bedre resultater for våre kunder. Våre kontorer ligger i sentrum av Bergen, og vi har også et avdelingskontor på Andenes i Nord-Norge.

Vi er stolte av vår suksesshistorie og vårt engasjement for å hjelpe våre kunder å lykkes på nettet. I 2021 solgte vi vårt datterselskap, Finansweb, til Return OI AB (ROI Media), et svensk selskap, etter å ha utviklet en solid og vellykket plattform innen finansmarkedet. Dette viser vår evne til å skape innovative og verdifulle digitale produkter og tjenester.